Επιδοτήσεις Επιχειρήσεων ΕΣΠΑ

Ενδιαφέρεστε για επιδοτήσεις επιχειρήσεων μέσω ΕΣΠΑ;

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων DROMEAS CONSULTANTS αναλαμβάνουν την εύρεση χρηματοδότησης για την επιχείρηση σας. Αναλαμβάνουμε όλα όσα απαιτούνται για την ένταξη σας σε επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ. Ανάλογα με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που σας ενδιαφέρει οι σύμβουλοι επιχειρήσεων DROMEAS CONSULTANTS σας βοηθούν να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε την επένδυση σας.

Επιδοτήσεις Επιχειρήσεων ΕΣΠΑ

Η συμβουλευτική εταιρία DROMEAS CONSULTANTS αναλαμβάνει όλες τις μελέτες που απαιτούνται: επιχειρηματικές μελέτες (Business Plans), μελέτες βιωσιμότητας,  οικονομοτεχνικές μελέτες, μελέτες ανταγωνισμού κ.α.

Στη συνέχεια μετά την έγκριση της επιδότησης σας, σας παρέχουμε υποστήριξη και βοήθεια για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου σας. Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων DROMEAS CONSULTANTS είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια για να εξασφαλίσουμε την σωστή εκτέλεση του έργου βάση του οδηγού του κάθε προγράμματος ΕΣΠΑ. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για τις εκταμιεύσεις της επιδότησης σας.

Η επιχείρηση μας, σας βοηθάει και σας καθοδηγεί σε όλα τα στάδια που αφορούν το έργο σας, από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση του.

Μέχρι σήμερα έχουμε διαχειριστεί προγράμματα ΕΣΠΑ για λογαριασμό δεκάδων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους.

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει:

  • Ξενοδοχεία
  • Επιχειρήσεις Μεταποίησης Αγροτικών Προϊόντων
  • Βιοτεχνίες
  • Βιομηχανίες
  • Νέους ελεύθερους Επαγγελματίες

Η επιχείρηση μας έχει υλοποιήσει έργα σε πληθώρα προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Η συμβουλευτική εταιρεία DROMEAS CONSULTANTS σας βοηθάει να βρείτε χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Είτε είστε υπό σύσταση ή υπάρχουσα επιχείρηση ενημερώστε μας τι θέλετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει υπεύθυνα.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων DROMEAS CONSULTANTS σας παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και είναι η μόνη επιχείρηση που σας αποζημιώνει σε περίπτωση που ευθύνεται για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκληθούν από την επιχείρηση μας.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα επιδοτήσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας